the twilight saga NEW MOON

Igårkväll åkte jag och lille baby in till Helsingborg för att se efterlängtade New Moon premiär på bio. Och den var så jäkla bra! Den enda lilla nackdelen med den är att den inte har lika bra soundtracks som Twilight hade men wtf, så jäkla underbar ändå..Satt och böla igenom hela filmen nästan haha. I'm also in love all over again with Edward, så jäkla fina ord han sa till Bella i filmen..Man blev helt överrumplad ;) Först när filmen började så skrek vartenda kotte i biosalongen och alla klappade, och när Jacob tog av sig tröjan så skrek alla igen, sen hörde man snyftningar från när Edward lämna Bella..Sen när filmen slutade skrek alla igen. Hahaha, har aldrig varit med om det innan, the twilight saga är så jäkla uppskattad av alla and it should. Nu har jag blivit sån twilight freak igen och det är det enda jag har på huvudet..Kommer vara så i ett par veckor till hihi.

Imorse åkte jag och Vendela in till Helsingborg för öppethus på olika skolor. Blev så att vi stannade längst på Campeon frigymnasie för vi blev så intresserade. Campeon har en enda linje, samhälle komunikation och det verkar vara jäkligt bra. Just nu står det mellan Campeon samhälle komunikaktion eller International School.






Make a diffrent

Zup mooses! Hur mår ni? Jag mår bra. Still working my as of i school...Och det kommer jag fortsätta att göra i 4 år till tills jag slutar :( Jag har listat ut att vi har typ 10 prov ända fram till jullovet..Life is tough. Men jag ska sluta klaga för jag har något alldeles jävla underbart att se fram emot, New Moon nu på fredag om mindre än två dagar! Det där är ren lycka. Sen på lördag ska jag på ännu fler öppet hus i helsingborg. Det blir roligt! Nu gör mamo pannkakor sen efter det ska vi käka kycklig med ris, tahaha silken middag ;) Gotta go!

PEACE MOOSES!

Just ja...Konservation med vår Magnus vår lärare på al-tiden.

Alla sitter i klassrummet och snackar. Vår lärare går fram och tillbaka och gör ingenting. Så kommer han fram till vårt bord där jag, Vendela och Evelina sitter den 10onde gången efter att ha sagt till oss några gånger innan:

Magnus: Nu får ni ta och dämpa er och istället göra det ni ska göra. Men eftersom ni är så snackiga idag så kan ni kanske gå in i grupprummet så kan ni får prata där istället.

Evelina: Men vi stör ju ingen i klassrummet och alla andra snackar?

Magnus: Ja men.....Ni stör mig.

Linda: Men du gör ju ingeting? Du går bara fram och tillbaka.

Magnus: Nej...Jag tänker.

Linda: Okej...


Öppet hus

Godmorgon bloggen!

Hur mår ni? Jag mår bra. Jag förstår inte att jag villig att ta mig upp ur sängen klockan 8 nu imorse, men det är för att jag ska på öppet hus i Helsingborg idag. Det kommer bli spännande, haha. Sen ska vi äta lucnh där borta också. Det blir mysigt =) Dagens planer än så länge är att träffa Vendela.

Ha en bra dag!

noodle model

En gammal bild på mig med mitt långa tjocka hår. Jag skulle kunna döda för att få det igen! Nu har jag kort, slitet och tunt hår. Ush, ska kämpa för att få tillbaka detta håret..


Damnet..

Jag har NO prov imorgon. Jag har inte öppnat böckerna än, inte ens för en första gång. Jag förstår inget av det vi har arbetet med nu i tre veckor. Jag kommer förlora mitt VG. What to do? :( Jag måste plugga, måste måste måste men jag har ingen lust och jag har helt enkelt blivit skoltrött. Nu ska jag tvinga mig själv, dra mig till min egen säng (plugg platsen) och läsa om ögat och ljuset..Det kommer gå..........


Sleep tight

Sweeties! Förlåt för mitt agressiva inlägg jag postade upp innan. Det löser sig för det gör det alltid. Har precis läst 7 kapitlar i en engelska bok. Och för två timmar sedan hade jag pluggat teknik i tre timmar..Vi har en fet teknik arbetsinlämning nu på torsdag :( Men det gick gott! Jag är nästan klar, skall bara kolla igenom det en sista gång. Detta arbetet gick faktiskt skit bra så jag hoppas på ett omöjligt MVG hehe. Jag ska alldeles strax krypa i sängs och sova. Jag behöver verkligen sömn och har suktat efter det i flera dagar nu...Jag tänkte sova ut i helgen men kom på att jag inte kan det för på lördag så har jag 59455854 gymnasie öppet hus besök i helsingborg. Det blir ändå ganska roligt. Okej nu måste jag hoppa i sängs för mina ögonlockar är tunga nu.

Nighty Nighty

Fin dag

Zuuuup. Hur mår ni? Jag mår sådär. Jag vet att man inte ska klaga men fyfan vad jag hatar skolan! Lärarna bara slänger på oss massa böcker som vi måste läsa och sen fnittrar dem och tycker det är skit roligt. Sen riktigt njuter dem av att skriva upp tex 26/11 PROV PÅ yadayadayada på tavlan. Sick. Det enda lärarna snackar om när man klagar om skolan är '' Ni lär er, mer kunskap, viktigt för framtiden, ni får vänner osv '' MEN VET DEM OCKSÅ ATT MAN FÅR UT SKRIK, TÅRAR, STRESS AV DET? NEJ DET TROR JAG INTE. Jag känner starkt på mig att mensen är påväg! Nu ska jag sätta mig och plugga engelska, spanska, teknik och no. Wish me luck even if there is no luck right now. Pusssssss!


Going to hell

Jag sitter och väntar på Tove och hennes familj nu! Buhu, vi ska till helvetet väla. Jag hatar egentligen att gå på väla om man inte har så mycket pengar, men nu måste jag. Ska bränna alla mina pengar idag typ haha. Nu måste jag ner för dem väntar där nere nu, ha en jätte fin dag så hörs vi senare. Puss!


Nostalgi

Okej här kommer en hög oseriösa bilder på mig. Och pussmunnen är med på många många ;) 08 och 09 bilder. Enjoy ppl


















New Moon

Z'up z'up! Hur mår ni? Jag mår bara fint. Gud så skönt med helg and I LOVE IT! Det har annars varit en skit bra vecka. Det känns som jag pratar om min klass här på bloggen hela tiden, but i gotta! Jag tror att det är inte förrän nu jag förstår vilket jävla underbar klass jag har och hur jag älskar dem och nu har har förstått det så jag pratar om det hela tiden. I 7an rent av hatade jag min klass och ville byta klass. Kände mig utanför, grät inombords och blablabla bullshit. I 8an började jag tycka om den lite mer och nu älskar den. Det är min skatt! I helgen ska jag nog sticka till väla, känner ett stort behov av kläder just nu..Det gör jag alltid. Måste shoppa shoppa shoppa för min garderob känns så tom :( Det löser sig. Nu måste jag ta ut lille baby!

Och just ja! JAG OCH MINI HAR KÖPT BILJETTER TILL NEW MOON PREMIÄREN! LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA


Tuesday

How you doin? ;) Jag mår bra. I igår fick klassen reda på att teknik arbetet skulle lämnas in nu på torsdag. Det visste vi inte så vi fick panik för det är ett jävligt stort arbete vi ska lämna in och ingen av oss har ens börjat lite. + en no läxa till på onsdag, läsa 7 böcker om ointressanta Selma Lagerlöf till på fredag och kunna allt om henne, läsa 7 kapitlar i en engelska bok, spanska läxa och so läxa. Det blev helt galet i klassrummet och jag var på så sjukt dåligt humör. Men sen så fick vi reda på att vår tekniklärare skjutit fram teknik inlämningen. LYCKA! Har dock jävligt mycket annat att göra..Ush. Men fick reda på idag att jag fått VG på matterprovet och jag som var så beredd på att det skulle bli ett gsen fick jag ett MVG på so provet. Gott! Nu måste jag plugga 5 timmar i sträck om inte mer, har 7 böcker att läsa m.m. Skulle sitta bra med en resa nu. Puss!


It's not about what you've got, it's what you make of what you've got


Can't live without music

Some good songs you'll enjoy

Laura Izibor - Mmm... (bäst)
Ozomatli - (Who Discovered) America?
M.I.A - Paper Planes
Kevin Michael featuring Lupe Fiasco - We all want the same thing
Robin Thicke - Everything i can't have
Pitbull feat. Clasely - Midnight
Pierce Faccini - A storm is going to come


Who discovered America?

Har precis städat hela lägenheten och det känns så sjukt skönt! Ibland tackar jag för att jag är perfektionist ;) Ush det är sista lovdagen idag sen back to hell. Det är hemskt att veta att jag kommer få slita häcken av mig nu framöver.. Och det kommer bli mycket tårar, stress, skrik men det känns som det är en del av att gå i skolan, man måste vara beredd på det dära haha! Fast ändå vill jag tillbaka, träffa min jätte underbara saknade klass. Ikväll ska jag hyra film med mammis och sen äta gottis till det.. I övrigt är så jävla glad för en sak som kanske kommer att hända på gymnaiset, det innébär att mina HÖGSTA drömmar kommer gå i uppfyllelse. JISES AMERICA! Snart kommer MIN tid bitches, hehe.

Puss!


RSS 2.0