BIRTHDAY

I'ts my birthday! Och nu måste jag skynda mig iväg till skolan. Ha en jätte fin dag!

 

the best is yet to come

Jag behövde en concelear eftersom att min tog slut igår, så imorse kl halv elva stack vi in till stan. Jag fick också med mig lösnaglar och ett nagelack så imorgon tänker jag pyssla om mig från topp till tå =) Ikväll blir det skräckfilm, jätte gött. Jag har viljat se på en skräckfilm länge nu, jag som annars hatar det mer än allt annat. Sen ska jag se om kan jag hyra ghost whispere boxen..men jag tror inte det. Nu ska jag ringa farmor. 4 dagar till min birthday.


some pictures/some pretty nice pictures

























Damn, för första gången lyckas jag lägga upp så många bilder i rad utan att datorn cpar.
Det är blandade bilder från sommaren 08 och 09. I miss Hersonissos! Sen många bilder på
lilla gunilla. Förutom att ha druknat i läxor och knappt kunnat rädda mig själv så har veckan
varit jätte bra. Har skrattat varje dag så jag gråtit och nästan pissa på mig. Fan vad jag
älskar min klass! Ikväll ska jag cykla hem till toooooe. Ha en fin kväll ni fina!


Godmorning

God morgon! Jag har sovmorgon idag, eller nja till 08.30 men 20 min är dyrbar tid för mig. Jag ska bara locka håret lite, borsta tänderna sen off i go. Nu har jag inget mer att säga så ha en bra dag.

Puss!

19.14

Nu har jag i princip pluggat klart eller för 20 min sen men tog en runda med baby Charlie =) Jag ska strax hoppa in i duschen och ta en varm dusch. Hörde också att det skulle bli 23 grader + sol imorgon, så skönt med lite sen sommarvärme. Ikväll är det Ghost Whispere, så sjukt GLAD att det har börjat gå på tv. Watch it, på tv4. Jag rekommenderar det till dig Ph, du kommer skita på dig =)

Edit: Fan det inte ghost whispere ikväll, buttert

Laugh out loud

Back from school. Igårnatt hade jag fight med 5 st myggor från 00.00 till 01.00 i mitt rum. Jag hatar myggor så, speciellt när det surrar vid örat när man sover. Och jag lyckas alltid döda dem, alltid. Men igårnatt, var dem så listiga att sätta sig i mitt 3 m höga tak så jag inte kunde nå dem utan fick förgäves kasta upp böcker i taket..och böckerna träffade mig istället för myggorna. Så jag sket i dem och gick och la mig i vardagsrummet, för jag klarar inte av tanken på att sova i ett rum med 5 myggor. Jag vaknade alltså upp för sent och på jävligt dåligt humör, men sen om man är i sällskap med my clasmates blir man garanterat på bätte humör ;) Jag måste berätta en så jävla rolig sak som hände nu för en timma sen, det roligaste på länge.

Vi hade slutat skolan och gick ut till våra cyklar för att låsa upp dem. Vi stod där kanske i 2 min och snackade, satte väskorna i korgen o.s.v. Sen pekar Evelina på en cykel precis intill oss och säger:

- Det var nog den onödigaste korgen jag någonsin sett. (Cirka 10 cm lång på längden och 20 på bredden)

Så börjar jag skratta jätte mycket åt den i typ 2 minuter, pekade på den, försökte trycka in mig väska i den o.s.v. Sen sa jag till mina andra classmates att komma och titta på den, så började dem också skratta åt den. Så säger Evelina:

- Hahaha, kolla hjälmen (Den var fastspänd i ett lås) Man kan bara knäppa upp den och ta den. Nej, så tror dem att den är låst till cyklen hahaha.

Så skrattar vi ännu mer. Så står vi och snackar och skrattar om cyklen i typ 5 min. Efter 5 minuter så ska vi börja cykla hem och ser sen 3 små barn som ser jätte oskyldiga ut och bara tittar på cyklen. Så vi bara '' Tänk om det är deras cyckel? Hahaha ''. Sen när vi kommit bort från cyckelstället, så ser vi att den ena flickan går fram till den cyklen och låser upp den. Sååååååå pinsamt! Det är det sista man tror händer. Hela denna sitationen kändes så overklig och komisk att vi började skratta som fan, skrattgrät och tappade luften. Det var det roligaste som hänt på länge. Jag har så dåligt samnvete, en liten 7a tjej vars cyckel blir utskrattad av 9or. Det är så synd om henne men jag kunde inte hjälpa att skratta. Jaja =) Ser jag henne nästa gång så ber jag om förlåtelse.

Nu ska jag sätta mig i soffan och drunkna i läxor. Study well ppl


Till Ph

Ph, hur ändrar man så att bakgrunden blir vit? Sen min header, den stora bilden, kan man ändra färgerna till svart/vit på photoshop? Berätta gärna hur, jag har tröttnat min :)


Sunday morning

God moooooooorning. Jag mår bättre idag! Det lönade sig med att sova några timmar på dagen. Igårkväll var jag hemma hos Ellen med några andra tjejer och tittade på O.C och snackade :) Om någon timma eller så cyklar jag ner till gymmet för att gymma för första gången på år känns det som. Och det ska bli så skönt! Träna bort the fat man byggt upp under sommaren ;) Och så ska jag plugga resten av dagen.

So long

4 hours later

Och 4 timmar senare..I'm up! Gud, jag lyckas nästan aldrig somna på dagen men nu gjorde jag det. Jag måste ha varit sinnessjukt trött och det är jag fortfarande! Jag skulle kunna sova i ett par timmar till, men då blir det ju ingen sömn inatt ;) Och jag mår fortfarande dåligt om inte sämre. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på..något. Hejdå!


Sick&Sick

God morgon :) Nej, morgon bara för det är inte en god morgon. Jag vaknade upp med förskylning och täppt i ena näsan, sen har jag börjat få lite feber och känner att en nackspärr är på g. Helvete! Det är säkert svininfluensan som har drabbat mig. Eller så är det lilla Tove som har smittat mig ;) Så jag ska vara hemma ikväll och försöka krya upp mig med ben&jerrys, tidningar och en film och sen the most important, te med honung. SURVIVE LINDA SURVIVE! Det känns som jag har gått på någon drog för jag har varit hyper, crazy och konstig 7 dagar i rad. Livet är väll bra. Nu ska jag lägga mig och sova i en timme, är dödstrött. Kisses

Moto

Say yes to life! :)


RSS 2.0