Great



Tidigare idag när mitt hår såg ut som ett fågelbo, så nice!


Saturday

Hej bloggen! Kom nästan precis hem från lillan efter att ha sovit över hos henne. Gårdagen var intressant, vi tog jävligt miste på halloween datumet och skämde ut oss själva ;) Vi återupplevde gamla minnen ialfall, för det var sjukt längesen jag gömde mig i en lägenhetskällare och fnittrade..Sen väl hemma hos henne cirka 2 på natten när vi sitter i hennes kök och äter så hör vi något som gnagar inne i ett skåp. Det visar sig vara en mus! Så vi flög upp på bordet och skrek. Så jävla äckligt! Resten av natten/morgonen/dagen förflyttade vi oss i hennes hus med möbler..Och satte på oss gummistövlar och gick runt med tennisrack hahaha, grannara bara WHOTTA!? Nu sitter jag här iallfall med mitt fettiga hår som ser ut som ett fågelbo och äter fettig glass. Jag måste snart hoppa in i duschen.

Jag skulle så gärna vilja skriva en lång text om vilken underbar människa du är Phuong, men jag är så trött nu. Det skulle tagit mig hundratals år att skriva ner alla dina fördelar så jag skriver bara ett par ord. Det finns ingen och då menar jag ingen som är så jävla bra som dig Phuong! Du är den bästa skapelsen som gjorts på jorden. Jag tror på änglar och vet du varför? Eftersom att jag har levande bevis på det, DU är en ängel. Du får alla att må så bra och du sprider en så glad stämning bland människorna, bara av att finnas där. Du förtjänar allt i världen och jag hoppas från djupet av mitt hjärta att alla dina drömmar går i uppfyllelse, för det förtjänar du. Jag älskar dig jätte mycket och fastän jag sällan säger detta så är du den bästa vännen man kan ha.


I want to make everything so simpe in this crazy world

I want to make everything so simple in this crazy world. But it doesn't seem to be easy although i'm walking around with a smile on my face constantly. I still feel the pain in my chest and every minute i'm trying to gasp for breath in secret. Until now i've tried to keep the truth in me where i can't find it and have told myself lies everytime i felt bad, to survive. But now i've reached the point when i understand that i can't keep fooling myself and other that everything is alright when it isn't. Boy, i need help beacuse i can't seem to breath by myself anymore. Life offers you many ways to go but instead of choosing a way i'm standig still all by myself. I keep waiting for the answer to which way i should choose, but no one ever tells. But inside me i know that, that is something i need to figure out by myself. I'm tryna find the words to say the truth to myself but then i'm afraid i'll fall. I'm losing myself more and more each day that goes and the worst part is that i'm letting it happen instead of fighting against it. Waking up and falling asleep with sorrow and regret everyday in years has gotten me used to it so much that it feels like it's meant to be in that way. I first tried to fight against it but the sorrow and the regret never seemed to go away so instead of fighting i tried to live with it. It's a part of me now, feeling sorrow and regret every day. Sometimes i'm good at hidding it from myself and i manage to feel a little happiness from now and then, but then it's exactly like eating something good, you enjoy it while eating it but as soon as you've finished eating it, after a little while the taste of it goes away. I want to make everything so simple in this crazy world. Will i ever succeed?

make you feel my love

Jag har sovit så gott inatt så att det inte är sant. Jag har fått alldeles för lite sömn det här senaste månaderna för jag har lagt mig för sent och vaknat för tidigt sen har jag gått som en zoombie i skolan på morgorna...Men sen senare på dagen så har man blivit hyper pga av min jäkla underbara klass! Men sen när jag har kommit hem och sattit mig och börjat plugga, så har jag somnat. Och detta har hänt mig jätte många gånger numera, och jag är den människa som har svårast för att sova på dagarna. Men iallfall nu har jag tagit igen alla mina förlorade sovtimmar =) Nu är min pappa on his way to africa all by himself. När jag fick reda på att han skulle åka till africa helt själv började jag skratta för vem fan åker till andra sidan jorden helt ensam? '' för att sola och bada lite '' sa han ;)

Nu ringde tjockisen precis och frågade om vi skulle ut och gå. Så måste skynda mig nu för vi ska ses vid linjen om en kvart. Och sen träffa lillan ikväll. Puss!






19.30

Nu var det exakt 1 månad sen och 1 dag sedan jag lade upp ett inlägg här i bloggen. I've missed you baby blog! Jag har bara inte har pallat att blogga och sen har jag haft så sjweufhefjenhrjdenfjndegjmdf mycket i skolan att det känns som mitt huvud var nära på att explodera ett flertal gånger. Jag har en fortsatt tuff vecka framför mig men sen är det äntligen lov! Det var orientering idag med skolan. Det pissregnade hela dagen så när jag och evsie kom fram i mål (efter att ha sprungit vilse, trillat, skrattgråtit) så såg vi ut som två dränkta hundar ;) Nu måste jag sticka. Puss!


RSS 2.0